INVESTERAR I NYA PAR- OCH RULLSTOLSCYKLAR

INVESTERAR I NYA PAR- OCH RULLSTOLSCYKLAR

ORUST, JÖNKÖPING OCH LAHOLM ÃR NÄGRA AV DE KOMMUNER SOM SATSAT PÅ NYA PAR- OCH RULLSTOLSCYKLAR FRÅN VANRAAM UNDER SOMMAREN

Vanraam har för många kommuner nu blivit det självklara valet av vårdcykel för rehablitering, äldrevård och för funktionsnedsatta som behöver stimulans och träning.

"Valet blir lätt om man tittar närmare på alla de smarta lösningar och standardfunktioner man får på en Vanraam jämfört med andra märken", säger en av de inköpare vi talat med. Och visst har vi lätt för att hålla med, det är ju den enkla användningen som gör att cykeln blir använd mycket och kommer till stor nytta för brukaren.

Rullstolscykeln VELOPLUS:

Med funktioner som snabbfälld och självlåsande rullstolsramp, fästspännen för stolen som i en färdtjänstbuss och rullbälte, gör det fantastisk lätt och snabbt att lasta. Med den dubbelsvängande styrfunktionen, känns den i stort sett lika smidig som en vanlig cykel trots att den rymmer så mycket mer. Givetvis har VeloPlus cykeln Elassistans, backväxel så att man inte behöver kliva av för att backa cykeln och informationsapp med nödsamtal precis som Parcykeln Fun2Go.

Parcykeln FUN2GO:

Här saknas det inga bekvämligheter, förutom standardutrustningen kan man välja till i stort sett vad som helst, när det gäller säten, växelsystem och andra hjälpmedel för att göra cykeln lättanvänd och ge rätt träning. Det dubbla trampsystemet med tillbehör som fotfästen och flera trampfunktioner ger alla en möjlighet att få sitt behov av träning tillfredställt. Givetvis är brukarens säte utsvängbart för lätt påstigning, samt justerbart i längd till pedalerna. Båda cyklarna har förutom en mängd andra finesser, hydrauliska skivbromssytem, ljus och lås som standard.

Välkomna Ni också på en provtur med Vanraams cyklar.

Se gärna närmare på funktioner och möjligheter på www.vanraam.nl.

2017-08-21 10:00